En 1889 la família Ullrich va fundar una empresa el nom avui dia és sinònim d’eines de mesura de la màxima qualitat en tot el món: Stabila. Tot va començar amb una patent d’una articulació de ressort per metres articulats. Es tractava del naixement del metre tal com el coneixem avui en dia i al mateix temps s’asseien les bases per a una història d’èxits al llarg de 130 anys. A aquesta patent van seguir molts altres desenvolupaments de producte innovadors: nivells de bombolla, làsers, equips de mesurament electrònics i cintes mètriques, que ajuden a tots els professionals en la seva feina.

L’exclusiva tecnologia de muntatge permet una precisió a llarg termini. En un procés de fosa especial, els components del nivell de bombolla s’uneixen de forma fixa i permanent. D’aquesta manera, podrà confiar en el seu nivell de bombolla tota la vida. Aquest mantindrà la seva precisió com el primer dia. No cal reajustar, no ho dubti. Mesuraments sempre precises, fins i tot sota les condicions més dures a l’obra.

Sets de nivells de bombolla de sèrie limitada: 1889 Edition

Celebrem els 130 anys de Stabila amb l’exclusiva 1889 Edition de sèrie limitada. Edicions limitades, dissenys especials: els sets 1889 Edition són just el que necessiten els veritables professionals, col·leccionistes i amants del disseny. Celébrelo amb nosaltres i no es perdi la 1889 Edition.