El nostre company Antonio Ambrosio, juntament amb el seu equip, va participar en la prova Orbea Monegros 2019.

Des de la seva gestació l’any 2000, Orbea Monegros és una prova que ha reunit més de cent mil ciclistes atrets, no només per la duresa i exigència personal, sinó també per la singularitat de la geografia monegrina.

En els inicis de la prova de bicicleta de muntanya més important i multitudinària d’Espanya, prevalia l’esperit d’aventura. Tant és així que en aquells anys, més important que rodar ràpid, era saber orientar i interpretar un mapa o Road Book que lliurava l’organització.

La primera edició d’Orbea Monegros, es va celebrar el dissabte dia 5 de Maig de l’any 2001 a la localitat de Grañén. Durant les primeres edicions, la prova va estar oberta a la participació de corredors en les categories: bicicleta de muntanya, atletisme i marxa.

La climatologia és un factor clau en el discórrer de la prova. En condicions climatològiques adverses, la prova es pot convertir en un infern. Per això, des de l’organització, apel·lem a la prudència a l’hora de participar en funció de la condició física de cada participant.

En Hidralair donem suport i seguim de prop qualsevol repte que es proposi qualsevol company, per aquest motiu vam decidir donar-los tota l’equipació necessària per a aquesta prova i animar-lo a que segueixi fent més aventures com aquesta.