Mes d’abril .. que lluny queda ja la setmana santa, Sant Jordi, eleccions generals … el dia del treballador

A nivell de selecció cal comentar que aquest últim període hem viscut per primera vegada el veure que les dones comencen a demanar més salari que els homes. De 4 persones presentades a un procés de selecció 2 eren dones i 2 homes. De les 4 persones les 2 que més expectatives salarials tenien eren les dones. Si bé cal aclarir que els homes eren més juniors i tenien menys experiència és la 1a vegada que ens trobem en aquesta situació. Sembla que les coses estan canviant. Per la nostra part, seguim desitjant trobar persones amb ganes de nous reptes i projectes com els que ens ofereixen els nostres clients i intentat tenir els millors perfils per a ells ja siguin dones o homes ja cobrin més o menys (sempre dins de la banda salarial fixada per a la posició i per a la formació i experiència que aporti la persona que incorpori).

Important: seguim notant que moltes pimes segueixen pensant que “tenir una feina és un regal” o s’hauria de veure com un regal per a la persona que entri a la companyia i no es donen compte que cada vegada més la gent ja té aquest regal (les taxes d’atur oficials disminueixen mes a mes).

Les persones joves que s’incorporen al mercat laboral desitgen molt més que una feina, busquen un lloc on passar-ho bé, aprendre, tenir un bon cap, un bon horari … Vaja el que tots desitgem ja siguem joves o menys joves … Sort que tenim clients que dia a dia es donen compte d’això i que van millorant les condicions laborals dels seus empleats, amb això la satisfacció dels seus clients i en definitiva millora l’empresa … amb la idea de millorar una miqueta més aquest món ?

Dades de l’atur al Vallès Oriental.

Persones registrades a l’atur a les oficines d’ocupació: 21.535, són 208 persones menys que el mes anterior.

El decreixement intermensual és del 096%, mentre que a Catalunya l’atur s’ha reduït en un 3,6%.

La taxa d’atur se situa en el 10,91%.

Comparant amb l’abril del 2018 s’han registrat 608 aturats menys, amb un decreixement interanual del 2,75%.

Més informació a:

http://www.vallesoriental.cat/actuacions-destacades/lobservatori/

http://www.vallesoriental.cat/ambits-i-actuacions/lobservatori/latur-al-valles-oriental-es-redueix-en-208-persones-durant-el-mes-dabril-.html

 

Tenstalent, www.tenstalent.com, la teva millor selecció.


Article escrit per:
Dina Cardona, Gerent de Selecció & Headhunter a Tenstalent