• 938 458 752
  • DL-DV 08h a 19h i DS 08h a 13h

Dades de l’atur al Vallès Oriental del mes d’abril

Mes d’abril .. que lluny queda ja la setmana santa, Sant Jordi, eleccions generals … el dia del treballador

A nivell de selecció cal comentar que aquest últim període hem viscut per primera vegada el veure que les dones comencen a demanar més salari que els homes. De 4 persones presentades a un procés de selecció 2 eren dones i 2 homes. De les 4 persones les 2 que més expectatives salarials tenien eren les dones. Si bé cal aclarir que els homes eren més juniors i tenien menys experiència és la 1a vegada que ens trobem en aquesta situació. Sembla que les coses estan canviant. Per la nostra part, seguim desitjant trobar persones amb ganes de nous reptes i projectes com els que ens ofereixen els nostres clients i intentat tenir els millors perfils per a ells ja siguin dones o homes ja cobrin més o menys (sempre dins de la banda salarial fixada per a la posició i per a la formació i experiència que aporti la persona que incorpori).

Important: seguim notant que moltes pimes segueixen pensant que “tenir una feina és un regal” o s’hauria de veure com un regal per a la persona que entri a la companyia i no es donen compte que cada vegada més la gent ja té aquest regal (les taxes d’atur oficials disminueixen mes a mes).

Les persones joves que s’incorporen al mercat laboral desitgen molt més que una feina, busquen un lloc on passar-ho bé, aprendre, tenir un bon cap, un bon horari … Vaja el que tots desitgem ja siguem joves o menys joves … Sort que tenim clients que dia a dia es donen compte d’això i que van millorant les condicions laborals dels seus empleats, amb això la satisfacció dels seus clients i en definitiva millora l’empresa … amb la idea de millorar una miqueta més aquest món ?

Dades de l’atur al Vallès Oriental.

Persones registrades a l’atur a les oficines d’ocupació: 21.535, són 208 persones menys que el mes anterior.

El decreixement intermensual és del 096%, mentre que a Catalunya l’atur s’ha reduït en un 3,6%.

La taxa d’atur se situa en el 10,91%.

Comparant amb l’abril del 2018 s’han registrat 608 aturats menys, amb un decreixement interanual del 2,75%.

Més informació a:

http://www.vallesoriental.cat/actuacions-destacades/lobservatori/

http://www.vallesoriental.cat/ambits-i-actuacions/lobservatori/latur-al-valles-oriental-es-redueix-en-208-persones-durant-el-mes-dabril-.html

 

Tenstalent, www.tenstalent.com, la teva millor selecció.


Article escrit per:
Dina Cardona, Gerent de Selecció & Headhunter a Tenstalent

Saber més

Stabila, 130 anys d’història amb esperit innovador

En 1889 la família Ullrich va fundar una empresa el nom avui dia és sinònim d’eines de mesura de la màxima qualitat en tot el món: Stabila. Tot va començar amb una patent d’una articulació de ressort per metres articulats. Es tractava del naixement del metre tal com el coneixem avui en dia i al mateix temps s’asseien les bases per a una història d’èxits al llarg de 130 anys. A aquesta patent van seguir molts altres desenvolupaments de producte innovadors: nivells de bombolla, làsers, equips de mesurament electrònics i cintes mètriques, que ajuden a tots els professionals en la seva feina.

L’exclusiva tecnologia de muntatge permet una precisió a llarg termini. En un procés de fosa especial, els components del nivell de bombolla s’uneixen de forma fixa i permanent. D’aquesta manera, podrà confiar en el seu nivell de bombolla tota la vida. Aquest mantindrà la seva precisió com el primer dia. No cal reajustar, no ho dubti. Mesuraments sempre precises, fins i tot sota les condicions més dures a l’obra.

Sets de nivells de bombolla de sèrie limitada: 1889 Edition

Celebrem els 130 anys de Stabila amb l’exclusiva 1889 Edition de sèrie limitada. Edicions limitades, dissenys especials: els sets 1889 Edition són just el que necessiten els veritables professionals, col·leccionistes i amants del disseny. Celébrelo amb nosaltres i no es perdi la 1889 Edition.

Saber més

Tenstalent: Gran poema realitzat per una candidata i actualització dades registrades de l’atur al Vallès Oriental

El passat mes de març el dia 21 va ser el dia Mundial de la Poesia, una gran candidata ens va fer un gran poema que podeu llegir al final d’aquest missatge.

Acabem les entrevistes anuals a Hidralair. Ja ens hem reunit amb Gerència i realitzat propostes de millora a nivell general i departamental. Aquest proper mes seguim proposant i comentant més propostes de millores a realitzar. A poc a poc, a poc a poc … sense pressa però sense pausa … ?

El dia 24 de març vam participar amb Hidralair a la Mitja de Montornès. Any a any més persones, més professionals … gent amb passió i ganes de passar una bona estona corrent …

Dades de l’atur al Vallès Oriental

Aquest mes de març es tanca amb 7 persones més apuntades a les Oficines de Treball respecte al mes de febrer. El creixement intermensual és del 0,03%, mentre que a Catalunya l’atur ha baixat un 0,2%. Comparant amb març de 2018 s’han registrat 845 aturats menys, amb un decreixement interanual del 3,74%.

Més informació en els següents enllaços:

http://www.vallesoriental.cat/actualitat/noticies/latur-registra-un-creixement-molt-moderat-del-003-durant-el-mes-de-marc.html

http://www.vallesoriental.cat/media/thumbnails/600_height__actuacions-destacades_observatori_noticies_2019_grafic_atur_marc_2019.png

Més informació detallada sobre l’atur segons les poblacions en: http://www.vallesoriental.cat/pdf?file=http://www.vallesoriental.cat/media/repository/actuacions-destacades/observatori/noticies/2019/avanc_atur_febrer_2019 .pdf & iframe = true & height = 100% & width = 100%

I ara sí ‘el poema promès al principi!

TENS TALENT

“Vaig aprendre aviat que el major treball és trobar una feina que et salvi. Vaig entendre que les coses no sempre anaven a ser fàcils, que necessitaria coratge, que havia de sacrificar i insistir, persistir, resistir …

I llavors, quan tot es veia fosc, algú em va ensenyar el camí, em va dir que tenia talent i em va oferir la seva ajuda.

Em van posar al palmell de la meva mà un món ple d’oportunitats i vaig dir que sí a totes, perquè amb por no anava enlloc.

Vaig treure de la meva vida tot el que restava i de cop, tot va començar a sumar.

Vaig conèixer companys, que van ser amics i van acabar convertint-se en la família que jo havia triat.

La meva passió va començar a ser la meva feina i des d’aquell moment, la meva feina mai més va ser feina.”

Moltes gràcies Yesica Romero per aquest detall!

Tenstalent, www.tenstalent.com, la teva millor selecció.


Article escrit per:
Dina Cardona, Gerent de Selecció & Headhunter en Tenstalent

Saber més

Ramon Pedrós va assistir al meeting d’Ingersoll Rand celebrant a Lisboa

El nostre responsable de departament Ramon Pedrós, va assistir el passat mes de març al meeting Next Generation R-Sèries realitzat per Ingersoll Rand a Lisboa.

Tal com ens comenta Ramon, el meeting va rebre l’assistència de 75 distribuïdors i es van poder veure les últimes incorporacions a la innovadora línia de compressors de cargol rotatiu lubricats Next Generation R-Series. Les gammes Next Gen RS de 15-22, 45-75 i 90-160 kW, que ofereixen als clients un major rendiment amb uns costos de propietat inferiors. Amb aquests nous productes, continuem amb el nostre llegat centrat en proporcionar als clients uns sistemes d’aire comprimit realment fiables i eficients.

També destacar, que vam tenir l’oportunitat de conèixer en profunditat aquestes unitats a través de les sessions de formació que es van organitzar in situ.

Li proporcionarem més informació sobre aquest tema pròximament; si té alguna pregunta, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Saber més

23 d’abril, Dia internacional del llibre i diada de Sant Jordi

Avui hem descobert el talent de la nostra companya Yesica Romero! i com avui 23 d’abril és el dia internacional del llibre i vam celebrar la diada de Sant Jordi, hem volgut compartir aquest conte amb tots vosaltres:

Hace mucho tiempo un joven rey tenía un sueño; quería que su pueblo Vilanova del Vallés fuese muy conocido. Después de mucho tiempo dándole vueltas tuvo una brillante idea, convertiría su palacio en una ferretería y le daría la oportunidad de formar parte de esta aventura a todo aquel que quisiese.

El rey le contó la idea a su hijo, el príncipe de Vilanova. Y el príncipe se lo contó a la princesa, que fue la encargada de reunir el mejor ejército que había en el mundo. El ejército estaba formado por aldeanos muy diferentes.

Para que Hidralair, así habían decidido llamar a la ferretería, funcionase todo debía empezar por las costureras. Dos mujeres muy cariñosas que diseñaron y cosieron a mano los trajes de todos los trabajadores y trabajadoras.

Le seguían los negociantes. Dos hombres muy simpáticos y trabajadores y dos mujeres muy valientes que habían demostrado que negociar también podía ser un trabajo de mujer.

Después entraban en acción los mozos de carga; dos jóvenes, uno de rizos brillantes que siempre destacaba por su atrevimiento y otro al que le apasionaban los carruajes de caballos y que decía que algún día los carruajes no necesitarían caballos. Y el encargado de ambos, un hombre que parecía estar en todo siempre.

Entre los tenderos, encargados de vender las herramientas al resto de aldeanos, se encontraban dos amigos inseparables, un hombre muy tatuado con apariencia de duro pero muy amable y bueno, otro que, para lo joven que era,  siempre estaba queriendo aprender más y más, un hombre que todo lo que hacía lo hacía por y para su familia y siempre estaba pensando y hablando de sus hijos, un deportista que siempre iba con prisas porque le encantaba salir a correr y un cocinero al que le encantaba inventar recetas nuevas y más si estas llevaban chocolate. Y el último, pero uno de los primeros en ofrecerse para formar parte de algo tan grande como lo que se traían entre las manos, un hombre muy gracioso y positivo al que le encantaba hacer reír a los demás y ver el lado bueno de las cosas.

Cuando los aldeanos ya tenían sus herramientas se acercaban a pagarle a la tesorera, una chica que no solo era la más pequeña de la ferretería, sino que además, llevaba un pendiente en la nariz.

Si los aldeanos vivían muy lejos hacían sus pedidos a los mercantiles, dos chicos jóvenes que se reían por todo y que precisamente se les reconocía por su risa, un hombre que siempre estaba pensando en nuevos diseños de ropa de trabajo, otro que era tan bueno que solo se había apuntado a la aventura por ayudar, uno que tenía el tono de voz muy elevado pero que era muy bueno, otro más que era tan discreto que siempre pasaba desapercibido y el opuesto a este que se hacía notar por que le encantaba bromear.

Una vez los aldeanos ya habían hecho sus pedidos eran los portadores quienes, en sus carruajes de caballos, les acercaban sus herramientas. Entre ellos había uno que daba la sensación de que siempre estaba enfadado, pero en realidad era que no le gustaban las injusticias, otros dos amigos que siempre hacían los repartos juntos y uno al que llamaban ‘’manitas’’ porque podía repararlo todo.

Finalmente, cuando el material llegaba a sus correspondiente aldeano y este pagaba por él, eran las tres funcionarias las encargadas de contarlo supervisadas por sus encargados. Los cinco habían acordado que contratarían a un músico cuando consiguiesen su objetivo, ya que tenían tanto ritmo que les gustaba tener música de fondo.

Y por último, estaba el mejor amigo del rey, como encargado de supervisar que todo fuese sobre ruedas.

Encontrar y formar el ejercito fue tarea fácil, ya que a pesar de lo diferentes que eran consiguieron llevarse muy bien y trabajar entre ellos era entretenido y divertido.

Al principio, convertir el palacio en una ferretería fue una magnífica idea, ya que los aldeanos de Vilanova y de los pueblos de alrededor se acercaban hasta allí para comprar material y reparar sus casas, sus jardines o sus carruajes, todo iba según lo previsto. El rey estaba llevando a su pueblo a ser el más conocido, pero la fama duro poco, ya que en el pueblo de al lado quisieron hacer lo mismo y convirtieron su palacio en un supermercado de comida.

Al ver que todos sus clientes se iban el rey se puso muy triste y el príncipe decidió convocar una reunión con todos los componentes del ejército.

-¿Qué podemos hacer para levantar el negocio? –Pregunto el príncipe a su ejército.

-Si en el pueblo de al lado venden comida podríamos vender nosotros platos cocinados. –Dijo el tendero que era cocinero.

-No podemos hacer eso, estaríamos robándoles la idea como ellos han hecho con nosotros.-Contestó la tesorera.

-Podríamos celebrar una fiesta. –Propuso el tendero más gracioso.

-¡¿Una fiesta?!-Exclamaron todos los demás a la vez.

-No es momento de bromas. –Dijo el tatuado.

-Esperar, tal vez no sea tan mala idea. –Prosiguió el joven con ganas de aprender. –Podríamos celebrar el aniversario de la ferretería y en una fiesta hay…

-¡Comida! –Dijeron los dos mercantiles más jóvenes antes de echarse a reír con sus risas inconfundibles.

-Exacto. Expondríamos todos nuestros productos y así los aldeanos recordarían que tienen cosas que arreglar, pero para que fuese más apetecible asistir podríamos poner comida, música, hacer demostraciones y muchas cosas más.

Tras una larga pausa por fin habló el príncipe.

-Buen trabajo. Poneros manos a la obra y, sobretodo, que no se entere el rey. Le daremos una sorpresa.

En cuanto el príncipe se fue los componentes del ejército siguieron planeándolo todo.

-Yo prepararé el catering. –Dijo el cocinero.

-Yo preparare las invitaciones. –Dijo la tesorera.

-Nosotros se los llevaremos a todos nuestros clientes. –Comentaron los portadores.

-Y nosotros saldremos a la calle a correr la voz. –Prosiguieron los mercantiles.

-Prepararemos carteles. –Siguieron los negociantes.

-Nosotros los colgaremos. –Dijeron los mozos de carga.

-Nosotras nos encargaremos de traer los músicos. –Acordaron las funcionarias.

-Coseremos trajes nuevos para la ocasión, pero necesitaremos modelos. –Apuntaron las costureras.

-Nosotros seremos los modelos. – Dijeron los tenderos.

-Yo me encargaré de llevar al rey a la celebración. –Dijo su mejor amigo.

Y así, todos juntos, se pusieron a organizar la mejor fiesta que Vilanova y los pueblos de alrededores verían jamás.

Llegó el día de la celebración y habían hecho tan buen trabajo que asistieron muchos más aldeanos de los previstos y para cuando el rey llegó su sorpresa fue tan grande que casi se puso a llorar de alegría. Sintió que había cumplido su sueño y se dio cuenta de que, aunque con él había empezado la aventura, lo había conseguido con la ayuda de todos los que le habían acompañado en el camino.

El tiempo pasó y Hidralair siguió en lo más alto, siendo una de las ferreterías de más prestigio y dándole reconocimiento a su pueblo.

Y todos los componentes del ejército siguieron unidos, trabajando codo con codo, porque ahora eran mucho más que compañeros. Ahora eran amigos, familia.

Fin.

Autora:

Yesica Romero Gallardo (La reina Uki)

Diccionari

Botiguer: propietari, Encarregat o dependent d’1 botiga.

Tresorera: persona encarregada de cobrar i guardar els diners d’una empresa.

Mercantil: comercial.

Portadors: que porta una cosa d’un lloc a un altre. Transportista.

Funcionàries: persona que ocupa un càrrec o ocupació i l’administració. Administrativa.

Saber més

Àlex Passolas director comercial d’Hidralair, va participar en les jornades de distribució realitzades per SMC Espanya

El nostre director comercial Àlex Passolas, va ser convidat pel nostre partner de negoci SMC España SA a participar en unes jornades de DISTRIBUCIÓ el propòsit era tractar d’aprofundir en com fer front als nous reptes ia facilitar estratègies comercials que potenciïn les vendes i impulsin la competitivitat .

A part de les molt interessants reunions amb els respectius directius de les diferents àrees de producte, destaquem la ponència del Sr Vicente Gutiérrez -Grup Bentas, reconegut professional de formació i gestió de grans equips de vendes.

Saber més

Utilitzem cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies