El passat dijous 20 de setembre va tenir lloc la segona edició Jornada de Portes Obertes, en què els assistents van poder visitar les nostres instal·lacions i apreciar en primera persona les novetats dels nostres proveïdors que ens van acompanyar aquell dia.

La jornada va arrencar amb la inauguració de l’esdeveniment, agraint a tots els assistents la seva presència. Al llarg del dia es van realitzar tallers pràctics a càrrec dels 33 proveïdors que van participar, els assistents van poder gaudir del servei gratuït de bar amb degustació de productes artesanals, i aquest any, vam realitzar dues formacions, la primera Seguretat a la maquinària, realitzat per l’empresa SMC i la segona, Linkedin i estat economia industrial del Vallès, impartida per l’equip de Tenstalent.

Per la nostra banda, volem donar les gràcies a tots els assistents que vau participar en aquesta iniciativa, així com els nostres proveïdors, que van fer un fantàstic treball, estem molt satisfets i fem un balanç molt positiu de la jornada.

I per quedar-nos amb un petit resum d’aquest dia, us deixem amb algunes imatges per mantenir un bon record.

Esperem poder comptar amb la vostra presència en futures edicions, mentrestant, seguirem treballant dia a dia, per enfortir la nostra relació comercial.
Equip de HIDRALAIR.