Per a aquest segon article volem compartir amb vosaltres les dades de l’atur registrats al Vallès Oriental al desembre de 2018.

 

El 2018 va finalitzar amb 21.777 persones apuntades com a demandants d’ocupació en les oficines d’ocupació, 1.166 menys que el mes de desembre de l’any anterior.

Més informació a:
http://www.vallesoriental.cat/media/repository/actuacions-destacades/observatori/noticies/2019/avanc_atur_desembre_2018.pdf

 

Per la nostra part aquest dijous dia 7 de febrer vam acabar el curs de Selecció per competències què hem assistit els últims 4 dijous a Can Muntanyola.

Més informació sobre els cursos gratuïts que ofereixen a: http://www.canmuntanyola.cat/empresa/formacio-i-seminaris-empresa.html

Molt recomanable per a totes les empreses de la zona que vulguin aprendre com realitzar millor els seus processos de selecció o formar-se en altres temes …. A més gratuït!

Finalment aprofitem perquè veieu la nostra nova web! www.tenstalent.com.

Afrontem el nou mes amb ganes de seguir ajudant-te a trobar el millor talent per a la teva empresa.

La nostra web: Més visual, amb més facilitat per enviar CVs fa que sigui més fàcil per la gent enviar la seva candidatura.

Si vols que t’ajudem a trobar a un/a professional contacta’ns per WhatsApp o telèfon al: 646274500 o enviant correu electrònic a tenstalent@tenstalent.com.

 


 

Article escrit per:
Dina Cardona, Gerent de Selecció & Headhunter en Tenstalent