• 938 458 752
  • DL-DV 07h a 18h i DS 08h a 13h

Ens visita el fabricant americà Bondhus

Aquest mes, vam rebre la visita de Mr. Art Izquierdo, International Sales Manager de Bondhus, fabricant americà d’eines des de 1965, acompanyat pel distribuïdor per a Espanya Fegemu Tools SA.

Durant la seva visita, vam estar comentant i analitzant l’evolució en el mercat de l’eina manual i més concretament de les peculiaritats de l’arxiconeguda eina clau hexagonal colzada (clau allen). Mr Art Izquierdo ens va brindar l’ocasió de veure i valorar certs prototips que actualment es troben en fase de laboratori (R + D). Podem avançar en primícia que alguns d’ells van a entrar amb molta força al mercat.

Saber més

ORBEA una prova amb història

El nostre company Antonio Ambrosio, juntament amb el seu equip, va participar en la prova Orbea Monegros 2019.

Des de la seva gestació l’any 2000, Orbea Monegros és una prova que ha reunit més de cent mil ciclistes atrets, no només per la duresa i exigència personal, sinó també per la singularitat de la geografia monegrina.

En els inicis de la prova de bicicleta de muntanya més important i multitudinària d’Espanya, prevalia l’esperit d’aventura. Tant és així que en aquells anys, més important que rodar ràpid, era saber orientar i interpretar un mapa o Road Book que lliurava l’organització.

La primera edició d’Orbea Monegros, es va celebrar el dissabte dia 5 de Maig de l’any 2001 a la localitat de Grañén. Durant les primeres edicions, la prova va estar oberta a la participació de corredors en les categories: bicicleta de muntanya, atletisme i marxa.

La climatologia és un factor clau en el discórrer de la prova. En condicions climatològiques adverses, la prova es pot convertir en un infern. Per això, des de l’organització, apel·lem a la prudència a l’hora de participar en funció de la condició física de cada participant.

En Hidralair donem suport i seguim de prop qualsevol repte que es proposi qualsevol company, per aquest motiu vam decidir donar-los tota l’equipació necessària per a aquesta prova i animar-lo a que segueixi fent més aventures com aquesta.

Saber més

Dades de l’atur al Vallès Oriental del mes d’abril

Mes d’abril .. que lluny queda ja la setmana santa, Sant Jordi, eleccions generals … el dia del treballador

A nivell de selecció cal comentar que aquest últim període hem viscut per primera vegada el veure que les dones comencen a demanar més salari que els homes. De 4 persones presentades a un procés de selecció 2 eren dones i 2 homes. De les 4 persones les 2 que més expectatives salarials tenien eren les dones. Si bé cal aclarir que els homes eren més juniors i tenien menys experiència és la 1a vegada que ens trobem en aquesta situació. Sembla que les coses estan canviant. Per la nostra part, seguim desitjant trobar persones amb ganes de nous reptes i projectes com els que ens ofereixen els nostres clients i intentat tenir els millors perfils per a ells ja siguin dones o homes ja cobrin més o menys (sempre dins de la banda salarial fixada per a la posició i per a la formació i experiència que aporti la persona que incorpori).

Important: seguim notant que moltes pimes segueixen pensant que “tenir una feina és un regal” o s’hauria de veure com un regal per a la persona que entri a la companyia i no es donen compte que cada vegada més la gent ja té aquest regal (les taxes d’atur oficials disminueixen mes a mes).

Les persones joves que s’incorporen al mercat laboral desitgen molt més que una feina, busquen un lloc on passar-ho bé, aprendre, tenir un bon cap, un bon horari … Vaja el que tots desitgem ja siguem joves o menys joves … Sort que tenim clients que dia a dia es donen compte d’això i que van millorant les condicions laborals dels seus empleats, amb això la satisfacció dels seus clients i en definitiva millora l’empresa … amb la idea de millorar una miqueta més aquest món ?

Dades de l’atur al Vallès Oriental.

Persones registrades a l’atur a les oficines d’ocupació: 21.535, són 208 persones menys que el mes anterior.

El decreixement intermensual és del 096%, mentre que a Catalunya l’atur s’ha reduït en un 3,6%.

La taxa d’atur se situa en el 10,91%.

Comparant amb l’abril del 2018 s’han registrat 608 aturats menys, amb un decreixement interanual del 2,75%.

Més informació a:

http://www.vallesoriental.cat/actuacions-destacades/lobservatori/

http://www.vallesoriental.cat/ambits-i-actuacions/lobservatori/latur-al-valles-oriental-es-redueix-en-208-persones-durant-el-mes-dabril-.html

 

Tenstalent, www.tenstalent.com, la teva millor selecció.


Article escrit per:
Dina Cardona, Gerent de Selecció & Headhunter a Tenstalent

Saber més

Stabila, 130 anys d’història amb esperit innovador

En 1889 la família Ullrich va fundar una empresa el nom avui dia és sinònim d’eines de mesura de la màxima qualitat en tot el món: Stabila. Tot va començar amb una patent d’una articulació de ressort per metres articulats. Es tractava del naixement del metre tal com el coneixem avui en dia i al mateix temps s’asseien les bases per a una història d’èxits al llarg de 130 anys. A aquesta patent van seguir molts altres desenvolupaments de producte innovadors: nivells de bombolla, làsers, equips de mesurament electrònics i cintes mètriques, que ajuden a tots els professionals en la seva feina.

L’exclusiva tecnologia de muntatge permet una precisió a llarg termini. En un procés de fosa especial, els components del nivell de bombolla s’uneixen de forma fixa i permanent. D’aquesta manera, podrà confiar en el seu nivell de bombolla tota la vida. Aquest mantindrà la seva precisió com el primer dia. No cal reajustar, no ho dubti. Mesuraments sempre precises, fins i tot sota les condicions més dures a l’obra.

Sets de nivells de bombolla de sèrie limitada: 1889 Edition

Celebrem els 130 anys de Stabila amb l’exclusiva 1889 Edition de sèrie limitada. Edicions limitades, dissenys especials: els sets 1889 Edition són just el que necessiten els veritables professionals, col·leccionistes i amants del disseny. Celébrelo amb nosaltres i no es perdi la 1889 Edition.

Saber més

Tenstalent: Gran poema realitzat per una candidata i actualització dades registrades de l’atur al Vallès Oriental

El passat mes de març el dia 21 va ser el dia Mundial de la Poesia, una gran candidata ens va fer un gran poema que podeu llegir al final d’aquest missatge.

Acabem les entrevistes anuals a Hidralair. Ja ens hem reunit amb Gerència i realitzat propostes de millora a nivell general i departamental. Aquest proper mes seguim proposant i comentant més propostes de millores a realitzar. A poc a poc, a poc a poc … sense pressa però sense pausa … ?

El dia 24 de març vam participar amb Hidralair a la Mitja de Montornès. Any a any més persones, més professionals … gent amb passió i ganes de passar una bona estona corrent …

Dades de l’atur al Vallès Oriental

Aquest mes de març es tanca amb 7 persones més apuntades a les Oficines de Treball respecte al mes de febrer. El creixement intermensual és del 0,03%, mentre que a Catalunya l’atur ha baixat un 0,2%. Comparant amb març de 2018 s’han registrat 845 aturats menys, amb un decreixement interanual del 3,74%.

Més informació en els següents enllaços:

http://www.vallesoriental.cat/actualitat/noticies/latur-registra-un-creixement-molt-moderat-del-003-durant-el-mes-de-marc.html

http://www.vallesoriental.cat/media/thumbnails/600_height__actuacions-destacades_observatori_noticies_2019_grafic_atur_marc_2019.png

Més informació detallada sobre l’atur segons les poblacions en: http://www.vallesoriental.cat/pdf?file=http://www.vallesoriental.cat/media/repository/actuacions-destacades/observatori/noticies/2019/avanc_atur_febrer_2019 .pdf & iframe = true & height = 100% & width = 100%

I ara sí ‘el poema promès al principi!

TENS TALENT

“Vaig aprendre aviat que el major treball és trobar una feina que et salvi. Vaig entendre que les coses no sempre anaven a ser fàcils, que necessitaria coratge, que havia de sacrificar i insistir, persistir, resistir …

I llavors, quan tot es veia fosc, algú em va ensenyar el camí, em va dir que tenia talent i em va oferir la seva ajuda.

Em van posar al palmell de la meva mà un món ple d’oportunitats i vaig dir que sí a totes, perquè amb por no anava enlloc.

Vaig treure de la meva vida tot el que restava i de cop, tot va començar a sumar.

Vaig conèixer companys, que van ser amics i van acabar convertint-se en la família que jo havia triat.

La meva passió va començar a ser la meva feina i des d’aquell moment, la meva feina mai més va ser feina.”

Moltes gràcies Yesica Romero per aquest detall!

Tenstalent, www.tenstalent.com, la teva millor selecció.


Article escrit per:
Dina Cardona, Gerent de Selecció & Headhunter en Tenstalent

Saber més

Ramon Pedrós va assistir al meeting d’Ingersoll Rand celebrant a Lisboa

El nostre responsable de departament Ramon Pedrós, va assistir el passat mes de març al meeting Next Generation R-Sèries realitzat per Ingersoll Rand a Lisboa.

Tal com ens comenta Ramon, el meeting va rebre l’assistència de 75 distribuïdors i es van poder veure les últimes incorporacions a la innovadora línia de compressors de cargol rotatiu lubricats Next Generation R-Series. Les gammes Next Gen RS de 15-22, 45-75 i 90-160 kW, que ofereixen als clients un major rendiment amb uns costos de propietat inferiors. Amb aquests nous productes, continuem amb el nostre llegat centrat en proporcionar als clients uns sistemes d’aire comprimit realment fiables i eficients.

També destacar, que vam tenir l’oportunitat de conèixer en profunditat aquestes unitats a través de les sessions de formació que es van organitzar in situ.

Li proporcionarem més informació sobre aquest tema pròximament; si té alguna pregunta, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Saber més

Utilitzem cookies perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies