Davant la jornada de mobilitzacions i aturada general convocada per demà dimarts, 3 d’octubre de 2017,

arran de la desproporcionada repressió exercida per les forces de l’ordre de l’estat , aquesta empresa respecta el dret i la decisió de cadascuna de les seves famílies, treballadors, clients i col·laboradors.

 

Atenent que som una empresa de serveis, la direcció ha decidit que realitzarà una aturada a partir de les 17.00 de la tarda en solidaritat amb les víctimes de la brutal repressió i en defensa dels drets i llibertats del nostre poble.

 

Us agraïm el vostre suport i sincerament esperem que la pau i el respecte prevalguin.

 

HIDRALAIR, S.L.

 

Ante la jornada de movilizaciones y paro general convocados para mañana, 3 de octubre de 2017, a raíz de la desproporcionada represión ejercida por las fuerzas y cuerpos de seguridad del estado, esta empresa respeta el derecho y la decisión de cada una sus familias, trabajadores clientes y colaboradores.

 

Teniendo en cuenta que somos una empresa de servicios, la dirección ha decidido que realizará una paro parcial a partir de las 17:00 de la tarde en solidaridad con las víctimas de la brutal represión y en defensa de los derechos y libertades de nuestro pueblo.

 

Les agradecemos su soporte y esperamos sinceramente que la paz y el respeto prevalezcan.

 

HIDRALAIR, S.L.